Morgonblogg

En liten uppdatering såhär på morgonkvisten! Byggarna har tagit en liten timeout, och befinner sig nu istället nere i Norsesund och jobbar. På onsdag i nästa vecka kommer de tillbaka. Badrummet uppe är nu färdigkaklat, det återstår bara att foga mellan kakelplattorna. Kaklaren har samtidigt gett sig i kast med att börja förbereda för kakling i tvättstugan.

Det har också skett en del leveranser i veckan! I tisdags hämtade Liza vårt köksbord, i onsdags kom alla våra resterande badrumsgrejer (några veckor försenat, men ändå...) och igår kom det tre pallar med allt vårt golv. Vitvarorna och sängen har också kommit, men finns hos leverantörerna i Göteborg. Vi har även varit och pratat om räcken för trappan och balkongen i veckan, och kollat på lite uterumsmöbler.

Spacklingen pågår för övrigt för fulla muggar, och Liza gjorde en riktig heldag igår där flera rum blev färdigspacklade på ovanvåningen! Så nu återstår bara att slipa, måla och lägga golv vilket troligen kan ske redan i helgen i några rum! Riktigt skoj.

Taket är nu på plats i uterummet.


Kaklat och klart i badrummet!


Alla våra badrumssaker (dusch, tvättställ, handukstork, blandare, etc) rymdes på en enda pall!


Nu har vi också börjat packa ner våra grejer i gamla huset, så att vi snart kan börja flytta över dem till det nya. Först då kan byggarna ge sig i kast med att riva väggarna i det gamla huset.



Ha en skön dag!

/ Mattias

Kommentarer
Postat av: Kusin Mia

Men vad skådar mitt norra öga?! En äkta Delins-kasse i Oryd!! Åååååå, så nostalgisk man kan bli av en kasse...

Jag måste nog ner till er och kolla läget i sommar, eller hur?



Mia

2009-05-08 @ 11:38:33
Postat av: Liza

Jaa, absolut! Du är så välkommen! Å lite minnen från norr måste jag ju låta Mattias ha kvar här nere på Västkusten ;)

2009-05-08 @ 13:47:19
Postat av: ulrika

Hej, Anders satt o kollade er blogg. *Han föreslog att ni ska dra el till ev markiser. Så det finns om ni vill ha någon gång. kram ulle

2009-05-08 @ 19:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0