Nu är det inne att vara ute... eller nåt!

Så, äntligen, som vi har längtat. I december förra året sprang jag runt med pinnar och försökte måtta ut hur stort uterummet skulle bli. Såg väldigt litet ut, visste inte hur vi skulle möblera. Men, efter många om och men, så är nu uterummet helt klart och jag måste säga att det blev smått fantastiskt. Ett riktigt härligt rum att sitta i, med rottingmöbler, en porlande fontän och till och med en liten fågelholk som inredning :-)

I övrigt är vi inne i slutfasen med arbetet på utsidan. Lite lock återstår att spikas upp, sedan ska balkongen göras i ordning. Därefter har vi ett rum inne + biblioteket att göra i ordning, sedan ska vi vara klara! (förutom allt småjox då förstås). Nu kan vi i alla fall njuta av det härliga huset. Och frågar du mig idag så är jag mest nöjd med uterummet, köket, golvvärmen och centraldammsugaren. Hur bra som helst! Men jag tror att även balkongen kommer ha klämt sig in på den där listan när väl våren kommer igen...




Två fåtöljer och en tresitssoffa i rotting gör sig riktigt bra i uterummet. Notera den ljusgröna fågelholken i högra hörnet, ljuslyktorna i andra och fågeldekoren på väggen.






Ett härligt porlande fyller uterummet!


Så här ser huset ut på utsidan just nu!

/ Mattias

 


RSS 2.0