Rikskändisar!

Då var det dags för nästa reportage! Tro nu inte att vi är unika på något sätt för att vi bygger hus, eller att vi är såna linslusar att vi alltid vill vara med i tidningar... Nej, detta reportage hade vi faktiskt ingen påverkan på själva till att det blev av. En gammal skolkompis till Liza och mig från Kaggeholm mailade helt enkelt då hon hört talas om att vi byggde hus och frågade om vi ville ställa upp på en intervju till tidningen Världen Idags Bygga & Bo-tema. Visst sa vi, och igår kom resultatet. Gissa om vi blev förvånade när vi till och med fanns med på förstasidan! Liza blev däremot lite sur att inte hon också fick vara med på förstasidan ;)

Så nu är vi väl någon form av rikskändisar. En gammal bekant till mamma ringde henne från Örebro igår och sa att hon läst om oss. Så nån har läst artikeln i alla fall... Nedan ser ni förstasidan. Jag ska se om vi längre fram kanske kan publicera hela artikeln också... Snabbt summerat kan man säga att den handlade om att man ska våga bygga i kristider.

Vecka 16 kommer nästa reportage, då blir det uppföljning i Alingsås Kuriren från i våras om hur bygget fortskrider. Men den artikeln har jag ju lite större del i... ;)





Idag har alla fönstren kommit upp i det nya huset, plåtslagaren har varit här och satt skorstenen (som blev något för lång mot vad vi tänkt oss, ska klaga på detta), och imorgon kommer Sjömarkens isolering och sprutisolerar hela huset! Så mer bilder utlovas redan imorgon...


/ Mattias

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0