Fullproppat

Så, då var byggarna igång igen efter ett par dagars äventyr på annat håll. Idag har de spikat upp plast och luftspalter bland annat, och snart ska fönstren börja sättas upp. Parallellt jobbar Roy stenhårt på kvällarna med att spika upp foder, och han har kommit en bra bit redan. Men det är inte direkt ett 9-17 jobb som Roy har just nu!

När Roy släckte lamporna för dagen ute vid bygget, så gick halva strömmen inne i det gamla huset. Så jag bytte propp, vilket väl hjälpte i fem minuter innan den gick igen. Jag vet inte hur många proppar vi bytt de senaste två veckorna! Ingenting med den gamla strömmen verkar fungera längre. Och den fasta telefonen fungerar inte, och vi har ingen tv...gissa om vi längtar tills allt det här är klart!

Den här veckan ska vi försöka få iväg vår golvorder också. Här nedan kan du se ett par av de golv vi ska ha, det tredje har vi redan visat. Sedan är det bara uterummet kvar, där vi fortfarande inte bestämt oss vad vi ska ha. Den här veckans ska vi försöka hinna ner till Göteborg för att bestämma vilket kakel vi ska ha i badrum, hall och tvättstuga.


Tarkett Viva valnöt 8,5 mm blir det i kontoret och de små sovrummen.


Tarkett persisk valnöt blir det som golv i vårt sovrum. Tror det ska bli snyggt till den valnötssäng som vi planerar köpa!



/ Mattias

Kommentarer
Postat av: Jocke

Tjusig blogg, och villa! Inga större svårigheter att hitta hit =) Lycka till med bygget!



/Jocke, känd från Statoil.

2009-03-12 @ 23:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0