Slut på beslut

I början när bygget inleddes hade vi en lång, lång lista på grejer vi behövde välja. Badrumsmöbler, vitvaror, kök, golv, innertak, yttertak, göra si eller så... Men så plötsligt är nästan alla beslut tagna! Vitvarorna har kommit och väntar på oss nere i Göteborg, köket är beställt och kommer den 29:e maj, kaklet har bestämts och har börjat sättas upp, badrumsgrejerna är beställda och kommer nästa vecka, golvet är beställt och väntar på att hämtas... Och så vidare.
Det enda som just nu är kvar att bestämma är väl egentligen räcket för trappan/öppna ytan samt balkongen. Vi har ett par uppslag även där, så hoppas det löser sig snart också! Ett bygge går verkligen snabbt....

En leverans gipsskivor har kommit idag, så byggarna kan fortsätta sätta upp de sista imorgon och nästa vecka. Just nu är dock en av byggarna sjuka, och den andre var bara här och vände imorse. De hade nämligen inget att göra så länge inte gipsskivorna kommit och rörmokaren varit här. Men nu är båda grejerna fixade!

Affes kakel har idag börjat att kakla på riktigt, och det ser ut att bli riktigt snyggt! Nu är det bara torsdag kvar, sedan väntar två nya arbetsdagar för oss härhemma i helgen.

En liten tjuvtitt på klinkern som ska vara på badrumsgolvet uppe!


Såhär långt har kaklarn kommit med väggarna i badrummet hittills!


Jocke har nu satt upp alla gipsskivor i uterummet, så nu fattas bara taket...


Liza och Roy har börjat att spackla, och är nästan helt klar med stora och det lilla sovrummet däruppe!




Sov gott!

/ Mattias

Kommentarer
Postat av: Johanna Torolphi

Oj! Nu börjar dagen DET närma sig när ni får se det slutliga resultatet, va kul :) Tiden går snabbt när man har roligt, hihi!



Snart kanske ni kan komma hem till mig också å hälsa på;)

Kramkram

2009-04-30 @ 09:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0